2016. október 25. kedd, 10:50

Hova lettek a dolgozóink?

Hova lettek a dolgozóink?  - Középvezetők képzése és az Automotive Hungary 2016 kiállítás

 

 

 

A TEKT Kft. teljes szakértői gárdával vett részt az Automotive Hungary 2016 kiállításon. Én a középvezetői képzési programunkról beszélgettem a standunkat felkereső résztvevőkkel.

 

 

Kategória: Hírek

Képzésekkel készíti fel a cégeket a Z generációra a TEKT Kft.

 

A jövő munkaerő-piaci kihívásaihoz nemcsak a munkaerőhiány kezelése, hanem a Z generáció korábbi korosztályoktól eltérő tulajdonságaihoz való alkalmazkodás is hozzátartozik. Erre dolgozott ki tréningeket, képzéseket az Automotive Hungary kiállításon is jelen lévő TEKT Kft.

 

Kategória: Hírek
2016. október 13. csütörtök, 19:03

Fröccsöntés

Fröccsöntési szimuláció a könnyebb tervezhetőségért

 

A francia Transvalor új szoftvert fejlesztett, ami még széleskörűbbé és pontosabbá teszi a műanyaggyártás tervezhetőségét.

 

Kategória: Hírek
2016. október 06. csütörtök, 18:34

Múlt és jelen

Múlt és jelen az autóiparban

 

 

Trabant, Lada, Warburg, Dacia, Moszkvics, Polski Fiat - és a Škoda. A '80-as évek magyarországi autó parkjának legjavát tette ki.

Kinek, mi volt a kedvenc márkája, melyik mellett voksolt - ízlések és pofonok. Nézzük meg az egyik nagy kedvencet: a Škoda múltja és jelene!

 

Kategória: Hírek

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Delphi - Autóipari belső auditor képzés

"Nagyon érezhető volt az oktatók szakmaisága és rugalmassága! Az átadott tudásanyag nem volt száraz, hanem meglehetősen érdekes. Minden feltett kérdésre korrekt választ kaptunk."...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin