Önismeret

Olvasás 251 alkalommal
Kategória: Képzések

Egy kommunikációs képzés, mely DISC felméréssel ad információt arról, hogy mennyire aktív, és hogy a feladatok megoldására, vagy az emberi kapcsolatokra helyezi-e inkább a hangsúlyt. Ezek alapján lehet következtetni arra, mennyire illik egy csoportba vagy éppen egy vezetőhöz, hogyan lehet motiválni, milyen a teljesítménye, és hogyan fogja menedzselni az esetlegesen felmerülő konfliktusokat. 

Képzésünket azoknak ajánljuk, akik önismeretét és együttműködési készségét és hatékonyságát szeretné fejleszteni. Egyéneknek és csapatoknak egyaránt.

A tréning célja a DISC karakterek részletes megismerése, a résztvevők saját DISC karaktereinek beazonosítása (domináns, befolyásoló, stabil, tudatos). Továbbá a DISC szerinti tipizálás magabiztos elsajátítása és rutinos alkalmazása a mindennapok és jellemző munkahelyi szituációk során.

 

Mit mutat meg a DISC teszt?

  • Domináns: a „karmester”, akinek nagyon fontos, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy ő akarja, határozott fellépésű és proaktív
  • A Befolyásoló: aki lelkes, optimista, beszédes és csapatjátékos
  • A Stabil: aki higgadt, barátságos, együttérző és nagylelkű
  • A Tudatos: aki pontos, analitikus, a részletekre figyelő

 

A képzés időtartama: 16 óra, 2 nap

Maximális csoportlétszám: 12 fő

 

Ajánlott képzéseink:

Időgazdálkodás

Asszertív kommunikáció

Z-Generáció kezelése 

 

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Metz - Méréstechnikai képzés

"A képzés teljesen lefedte az igényeinket, főleg az oktató profizmusa tetszett. Minden kérdésre válaszolt, addig nem mentünk tovább az anyagban, amíg meg nem értettük." ...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin