3 napos fröccsöntőgép kezelő képzés Kiemelt

fröccsöntő képzés fröccsöntő képzés

A műanyagiparban eltöltött több, mint 15 éves tapasztalatunk alapján a fröccsöntéssel foglalkozó vállalatok szakemberi túlzottan leterheltek ahhoz, hogy munkatársaik (elsősorban a fröccsöntőgépeken dolgozó gépbeállítók) képzésére tudnának elegendő időt szakítani. A csupán gyakorlattal, tapasztalattal megszerzett tudás pedig, habár a legértékesebb, a legdrágább is a vállalat számára.

Szakértőink segítségével összeállítottunk egy képzési programot, amely teljesen rugalmasan adaptálható a Megbízónk igénye szerint, különböző szintű gyakorlattal és elméleti tudással rendelkező munkatársak számára.

Három napos, nyílt szervezésű fröccsöntő kezelő képzés a partnereinknél felmerült igények alapján állítottuk össze, olyan kis- és középvállalkozások részére, akik nem rendelkeznek a kihelyezett formában történő képzéshez szükséges hellyel, létszámmal, vagy forrással, ezáltal elérhetővé téve számukra is ezen képzést.

 

 

A képzés célja:

 

A műanyagipar fröccsöntés szektorában olyan szakemberek képzése, akik képesek a fröccsöntőgépek üzemeltetésére, tisztában vannak a technológia sajátosságaival, az alapanyagok, gépek és szerszámok kezelésével. El tudják végezni a gépek beállítását az optimális technológiai paraméterek kiválasztását, valamint képesek ellátni a szerszámok és gépek rendszerese karbantartási feladatait.

 

Megszerezhető kompetenciák:

 

Alapanyag ismeret, fröccsöntő gépek ismerete, beállítási ismeretek, fröccsöntő szerszámok kezelésének ismerete, karbantartási és hibakeresési ismeretek, veszteségcsökkentési és hatékonyságnövelési szemlélet.

 

A képzés célcsoportja:

 

Gépbeállítók, gépkezelők, karbantartók, fröccsöntő üzem munkatársai

 

Tematika, modulok:

 

  • Anyagismeret
  • Fröccsöntőszerszám- és fröccsöntött termékismeret
  • Fröccsöntőgép ismeret
  • Fröccsöntési technológia és folyamatfejlesztés
  • Szimulációs gyakorlatok
  • Gyakorlati képzés

 

A fröccsöntő képzés időtartama:

 

24 óra, 3 nap

 

 

 

 

Kapcsolódó képzéseink:

 

 

 

Jelentkezés a tanfolyamra