2015. szeptember 17. csütörtök, 07:31

Vezető beosztott kapcsolata - Kinek a véleménye fontosabb?

 

Új cikksorozatot indítunk útjára, aminek témája a vezető - beosztott kapcsolatáról szól. Úgy gondoljuk, hogy ez a téma minden cég életében, sikeres működéséhez elengedhetetlen, hogy jól működjön. Hiszen megfelelő kommunikáció nélkül, jól kiépített kapcsolat nélkül a vállalat sokat veszíthet!

Lássuk az első cikket!

Kinek a véleménye fontosabb?

 

Kinek a véleménye fontosabb? A te véleményed a vezetődről, vagy a vezetőd véleménye rólad?

A te véleményed az ügyfeledről, vagy az ügyfeled véleménye rólad?

Sajnos elég gyakran találkozom középvezetői tréningeinken azzal, hogy a középvezetők, művezetők, csapatvezetők hosszan sorolják, hogy mennyire alkalmatlan a vezetőjük a feladatra, mennyit szenvednek ők, mennyi kár éri a szervezetet a vezetőjük hasznavehetetlensége miatt. Minden bizonnyal jól esik panaszkodni, azonban míg az előléptetésünkről, projektekbe való delegálásunkról, fizetésemelésünkről nem mi döntünk, meg kell tanulnunk együttműködni a saját vezetőinkkel. Meg kell tanulnunk, hogyan mondjuk el ellenvéleményünket, de azt is, hogyan kell az egónkat félretenni és a kiadott feladatra koncentrálni, ha véleményünket nem fogadja el a vezetőnk.

A mai szervezetek egyre komplexebbek és a középvezetőknek egyre fontosabb feladatuk, hogy ne csak a felülről jövő utasításokat, feladatokat közvetítsék a dolgozók felé, hanem a dolgozók észrevételeit, a feladatok végrehajtása során tapasztalt problémákat, jelenségeket felfelé is tolmácsolják.

Meggyőződésünk, hogy mindezt tanulni kell, és középvezetői tréningjeinken a résztvevők sok segítséget kapnak ehhez. A következő tanácsokat tudjuk adni arra, hogy hogyan működjenek együtt a saját vezetőinkkel, illetve arról, mi az, ami rombolja a velük való kapcsolatot.

 

Ajánlott képzések:

Minőségellenőr

Környezetvédelmi ügyintéző

Projektmenedzsment alapjai

 

További információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Nyílt mérőeszköz kezelő képzésünk

Nagyon tartottam tőle, hogy száraz tananyagot fogok hallgatni, ehhez képest igazán pozitívan csalódtam. Mind az oktatási anyag mind pedig az odaadott tananyag az elvártnak megfelelt, később is forgatni fogom. Szívesen ajánlom mindenkinek aki ebben...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin