2015. január 21. szerda, 16:06

Minőségirányítási belső auditor

 

Idei év első képzésünket a KUKA Robotics Kft.-nél tartottuk Füzesgyarmaton. A cég egy TÁMOP-os pályázattal jutott lehetőséghez, hogy kollégáit egy képzéssorozat segítségével tovább képezze.

A három napos képzésünk alkalmával oktatónk bemutatta a résztvevőknek az ISO 9001:2008 szabványt, a nap folyamán részletesen ismertetve a szabvány rendeltetését, ezzel segítve annak értelmezését. A szabvány követelményeinek megismerésével és értelmezésével a kollégák képesek lesznek a jövőben a cégen belül az ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer belső auditjának elvégzésére. Ezen kívül a képzésen megszerzett tudással a szabványsorozatban megfogalmazott elvek és követelmények elemzésére is gyakorlatot szereztek.

 

Annak érdekében, hogy partnerünk teljes képzést kaphasson minőségirányítási belső auditor témaköréből, az ISO 9001 mellett nagy hangsúlyt kapott az ISO 19011:2011 szabvány és követelményeinek ismeretetése is a három nap folyamán. Az auditmódszertan birtokában így már nem csak megismerték, de alkalmazni is tudják tudásukat egy-egy belső audit során.

 

Mivel fontos számunkra az, hogy partnereink ne csak képzést, hanem készség szinten elsajátított tudást kapjanak, nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra. A kihelyezett képzés során sok-sok szituációs játékon, teszteken keresztül sajátították el a résztvevők, hogyan kell a gyakorlatban levezetni egy auditálást. A KUKA Robotics menedzsmentjének köszönhetően a képzést átvihettük a termelésbe is, így saját kollégáik auditálásával, gyakorlatilag egy workshop keretén belül tudták a képzésen részt vevők az elméleti tudásukat kipróbálni.

 

A képzés végén a lelkes brigád sikeres vizsgát tett.

A visszajelzések alapján mindenki meg volt elégedve mind a képzéssel, mind az oktató szakmai tudásával, tudásátadásával.

 

Idén még tovább folytatjuk a cégnél képzéssorozatunkat.

 

 

 

Cikkhez kapcsolódó képzések:

Integrált minőség- és munkabiztonsági belső auditor

Energiairányítási belső auditor (ISO 50001:2011)

Környezetvédelmi ügyintéző

 

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Gia Form Kft.

Az oktatáson olyan információkat szereztem, amit fel tudok használni a munkám során, egyúttal meg is könnyítik azt....

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin