2016. október 25. kedd, 10:50

Hova lettek a dolgozóink?  - Középvezetők képzése és az Automotive Hungary 2016 kiállítás

 

 

 

A TEKT Kft. teljes szakértői gárdával vett részt az Automotive Hungary 2016 kiállításon. Én a középvezetői képzési programunkról beszélgettem a standunkat felkereső résztvevőkkel.

 

 

 

Nagyon érdekes és motiváló beszélgetéseket folytathattam. A zömében termelési környezetben dolgozó érdeklődőknél szinte mindenhol gond a megfelelő munkaerő megtartása. A beszélgetőpartnereim azt is megerősítették, hogy a munkaerő megtartásának legfontosabb záloga a  jó, a dolgozókra figyelő közvetlen vezető.

 

Az összes nemzetközi kutatás, köztük a legnevesebb Gallup által végzett kutatás azt mutatja, hogy a dolgozók elsősorban a közvetlen vezetőik miatt hagyják el a céget – persze a mi kultúránkban ezt még az exit interjúkon sem merik elmondani, inkább a bérre hivatkoznak. Mi azt tapasztaltuk az egyik üzleti partnerünknél, a vezetőket képezve, hogy van olyan vezető, akitől nem mennek el a dolgozók, van olyan, akitől csoportosan. Megkérdezve azokat a csapatokat ahonnan nem mennek el a dolgozók, egyöntetűen úgy nyilatkoztak a tagok, hogy

 

a jó vezető, a jó csapat, a nyugodt környezet a legfontosabb számukra. „Nem kell gyomorideggel bejönni és hazamenni!”

 

Jó hírünk van! A vezetői ismeretek elsajátítása nem agysebészet. Igenis megtanulható, és a cégek elemi érdeke, hogy a frontvonalat irányító vezetők azt meg is tanulják. Programunk itt található! 

 

 

Héder Sándor

Tekt Kft. 

 

Ajánlott képzéseink:

Legjobb munkatársból legjobb vezető - Vezetői képzés középvezetők részére

Vezetői készségfejlesztés

Helyzetfüggő vezetés

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Nyílt mérőeszköz kezelő képzésünk

Nagyon tartottam tőle, hogy száraz tananyagot fogok hallgatni, ehhez képest igazán pozitívan csalódtam. Mind az oktatási anyag mind pedig az odaadott tananyag az elvártnak megfelelt, később is forgatni fogom. Szívesen ajánlom mindenkinek aki ebben...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin