2016. október 13. csütörtök, 19:03

Fröccsöntési szimuláció a könnyebb tervezhetőségért

 

A francia Transvalor új szoftvert fejlesztett, ami még széleskörűbbé és pontosabbá teszi a műanyaggyártás tervezhetőségét.

 

 

A ciklusidők és a felmerülő költségek minimalizálása minden gyártási folyamatban kulcsfontosságú – így van ez a fröccsöntés terén is. Ezen a területen a Transvalor nyújt segítséget, hiszen a franciák szoftvere még a legösszetettebb folyamatokat is képes pontosan leképezni, legyen szó különféle injektálásról, vagy az anyagokat érő legváltozékonyabb hőhatásokról.

 

A fejlesztők szerint a szoftver kezeléséhez a kívánt alkatrész ismeretén kívül semmilyen egyéb szaktudás nem szükséges, így az akár a kisebb gyártók virtuális tesztjeinél is nagy szolgálatot tehet, míg a legnagyobb vállalatok számára például az optimalizálás felgyorsítása és az anyagfelhasználás minimalizálása teheti vonzóbbá a REM3D névre keresztelt programot.

 

Az előre betáplált választási alternatívák és funkciók nagy száma a még egyedibb és még innovatívabb termékek virtuális megalkotásának és tulajdonságaik teszteléséhez is hozzájárulhat.

 

 

Ajánlott képzéseink:

Fröccsöntőgép kezelő

Műanyagipari és fröccsöntési ismeretek

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

PBKIK Oktatási Központ Kft. (Pécs)

A TEKT Kft.szolgáltatás nyújtása megfelel a minőségi elvárásoknak, a munkatársak szakmai felkészültsége kiváló....

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin